Voordelig kennismaken met vele sporten via de JeugdSportPas


De leerlingen van de basisscholen in Purmerend kunnen met de Spurd-JeugdSportPas vrijblijvend en voordelig kennismaken met een sport.Met de Spurd-JeugdSportPas kunnen basisschoolleerlingen komend voorjaar voordelig kennismaken met een sport in Purmerend. Er is keuze uit 31 sporten. De cursussen beginnen na de voorjaarsvakantie. Je kunt  zonder verplichting van lidmaatschap in vijf of zes lessen kennismaken met een sportieve activiteit. Inschrijven kan tot en met maandag 16 februari.

In de derde periode – vanaf maandag 2 maart tot en met zondag 26 april – is er keuze uit 31 sportieve activiteiten waaronder twee van Special Forces met samen 88 cursussen. Het aanbod is ingedeeld per sportieve activiteit, per leeftijdsgroep (uit groep 1 tot en met 8 basisonderwijs) en per wijk. De inschrijvingsperiode is verlengd tot en met maandag 16 februari. De indeling van de kinderen gebeurt automatisch op basis van volgorde van betalen. De voordelige kennismakingscursussen bestaat uit vijf lessen en kost € 7,50 of uit zes lessen voor € 9,00.

Volop keuze

Het aanbod van sportcursussen staat in een via de website van Spurd bereikbare databank. In de derde kennismakingsperiode is er keuze uit AquaFun, AquaSport, atletiek, badminton, ballet, basketball, core training, hockey, judo, karate, kickboksen, kickpunch, kinderyoga, korfbal, kung fu, rugby, schermen, scouting, squash, stijldansen, streetmix, streetdance, tafeltennis, tapdansen, tennis, turnen, voetbal, zaalvoetbal en zelfverdediging/Krav Maga. Voor kinderen met aan autisme verwante stoornissen is er keuze uit Special Forces hockey en Special Forces judo. De databank biedt een steeds actueel overzicht van het aantal nog beschikbare plaatsen van een sportcursus, een aanmeldingsformulier en de mogelijkheid van direct inschrijven door betaling met iDeal.