Luister morgen naar Koffie Lokaal op RTV Purmerend


logo RTV Purmerend KoffielokaalLuister woensdagmorgen vanaf tien uur naar de gezelligste halverwege-de-week ochtendshow Koffie Lokaal op Radio Purmerend! Met deze week over vakantiekriebels, waar blijven alle medicijnen? en het laatste nieuws uit Purmerend en omgeving. 

De temperatuur komt deze week in Purmerend nauwelijks boven het vriespunt ….. Dus zit er nog maar één ding op: je zomervakantie uitzoeken! Vroeger toog je naar reisbureau Wierda om met een stapel reisgidsen onder je arm – en de plechtige belofte ze na gebruik weer terug te brengen – gezellig aan de keukentafel een zonnige reis uit te zoeken. Tegenwoordig besteden we ruim 30 (!) uur op internet om de beste deal te vinden. Travelmanager Petra van der Pol vertelt je haar best bewaarde geheime zonbestemmingen bij Koffie Lokaal op Radio Purmerend.

De Purmerendse apotheken hebben weer een drukke decembermaand achter de rug. Gemiddeld wordt er in de laatste maand van het jaar zo’n 20 procent meer medicijnen uitgereikt. Wat doen we met al die overgebleven medicijnen en injectienaalden? Apotheker Arjan Groote vertelt het je. Dat en nog veel meer nieuws uit Purmerend en omgeving in de halverwege-de-week ochtendshow Koffie Lokaal op Radio Purmerend!

Verder natuurlijk het laatste nieuws uit Purmerend en omgeving.

Luister vanaf tien uur naar de gezelligste halverwege-de-week ochtendshow Koffie Lokaal op Radio Purmerend!

Zet ‘m om 10 uur op 104.9 FM of luister live via http://rtvpurmerend.nl/radio/live