Lokaal talent gezocht voor show Karin Bloemen


karin-bloemen-vierkant-08-03-2017-foto-nick-van-ormondt-1Altijd al beroemd willen worden? Karin Bloemen zoekt lokaal jong zangtalent om samen met haar een nummer te zingen in haar voorstelling in theater De Purmaryn in Purmerend op woensdag 8 maart 2017.

Het gaat om een nummer in haar programma ’Volle Bloei’ rond de vraag: Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien jonge, voor anderen begint het leven na hun 40e en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn.

Om ook talent in de knop ‘tot volle bloei’ te laten komen, geeft Karin bij elke voorstelling een lokaal jong talent de mogelijkheid een nummer met haar te zingen.

Ben je jonger dan 25 en wil je graag op het podium staan met Karin Bloemen? Stuur dan je contactgegevens en een zangfilmpje van maximaal 1 tot 2 minuten van een refrein en een couplet vóór 24 oktober naar info@depurmaryn.nl

Meer informatie over de zoektocht en de voorwaarden van het aanmelden staat op www.depurmaryn.nl

De Purmaryn maakt een voorselectie van de meest geschikte talenten, waarna Karin Bloemen één talent uitkiest om met haar op te treden in Purmerend.