Literaire salon in de Purmaryn: José’s choice


De literaire salon die zeven maal per seizoen plaatsvindt in De Purmaryn bestaat 25 jaar. Om die mijlpaal te vieren mocht José Ferdonandus van Boekhandel het Leesteken , die al die jaren heeft meegewerkt om heel veel interessante auteurs naar Purmerend te halen, een mooi jubileumprogramma verzinnen.

 

Het leek haar een goed idee om daarbij zowel naar het succesvolle verleden als naar de toekomst te kijken. Daarom treedt zondagmiddag 15 januari een geweldige line up van gevestigde en spraakmakende jonge auteurs op.

Zo gaat Jan Siebelink in gesprek met de Vlaamse Lize Spit. Lize overteft inmiddels in Vlaanderen de forse verkoopcijfers van de boeken van Griet op de Beeck overtreft met haar debuut Het smelt.

Verder komt Mensje van Keulen samen met Roos van Rijswijk die met haar debuut Onheilig de Anton Wachter prijs won.

En natuurlijk komt Jan Brokken, de uiterst sympathieke schrijver gaf in de 25-jarige geschiedenis van de Literaire Salon de meeste lezingen. Hij koos voor Alexander Reeuwijk om van gedachten te wisselen. Alexander schrijft net als Jan prachtige reisverhalen. U komt toch ook dit bijzondere feest vieren met José?

Datum en tijd: zondag 15 januari 13.30 uur
Locatie: Theater De Purmaryn
Entree: €15.-
Kaartjes via De Purmaryn