Liedjes voor tegen de kerst


Kerst. Langdradige dagen. Lange nachten. Koud buiten. Boom binnen. Geen bal aan. Denk je misschien. Maar dan heb je nog nooit Kerst met Zijlstra meegemaakt. Zijn stem, zijn liedjes, zijn trompet, hij sleept je moeiteloos door de donkere dagen heen. OP 10 december in Theater de Verbeelding.

 

Hoe beslagen ook je ruiten, hoe problematisch je drankgebruik of hoe echt je scheiding, Jeroen Zijlstra krabt het ijs van je gemoed en verwarmt je met rake woorden en rijke akkoorden. “De teksten zijn tijdloos, de muziek is ingenieus,” zegt de Volkskrant. “Zijlstra schept een bluesy sfeer,” verzucht NRC. Dus laat die herders maar lekker schallen op hun feestschalmeien. Laat die zingende engelen maar links liggen. Wij gaan voor schuurstem en rooktrompet. Wij volgen deze Kerst maar één ster. En dat is Zijlstra!

Zondag 10 december 15.00 uur in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!