Lezing over wel of niet vaccineren in Purmerend


lezing over wel of niet vaccineren in vrije school purmerendVaccineren is niet verplicht. Toch twijfelen veel ouders: moet ik mijn kind wel of niet vaccineren? Want: zijn vaccins wel veilig? Werken ze? Hoe groot is de kans op bijwerkingen? Wat wordt er precies ingespoten? Om te kunnen kiezen moet je stevig in je schoenen staan. Je hoort er alles over tijdens en lezing van Door Frankema op de Waterlandschool in Purmerend op vrijdag 23 januari.

Door Frankema is moeder van 2 ongevaccineerde kinderen en al 15 jaar bezig met onderzoek naar de achtergronden van het vaccinatiebeleid, en de verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. Door honderden gesprekken met ouders begon zij de grote lijnen te zien van het individuele en maatschappelijke groeiproces dat op dit moment gaande is. Zij beschreef haar ervaringen in het recent verschenen boek “Vaccin vrij – artsen, ouders en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien”.

Informatie

De lezing vindt plaats op 23 januari van 20 – 22 uur in de Waterlandschool, Reigersbek 2 Purmerend. Inloop vanaf 19.30 uur.
Kosten 10,- euro. Opgeven bij Marith Bakker (marithbakker@hotmail.com) of Renee Kooijman  (reneetjepeetje@hotmail.com)