Lezing over Kunst als therapie in de Bibliotheek Purmerend


Wat is het nut van kunst. En kan het therapeutisch werken? Kom naar de leziung om daar achter te komen...Er wordt vaak gevraagd: wat is het doel van kunst? En heeft het therapeutische effect door naar kunst te kijken, te maken en er ervan te genieten? Op dinsdag 18 november geeft Patricia Aarst een lezing over dit onderwerp in de Bibliotheek Purmerend.

kunstalstherapieEr is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag wat kunst is. Maar dat het iets doet met mensen staat wel vast. Patricia neemt je mee naar uitingen en vormen van kunst door de eeuwen heen. Zij probeert een antwoord te geven hoe het kijken naar of het maken van kunst iets doet met welzijn van mensen.  Patricia M. Aarts is Vaktherapeut Beeldend (creatief therapeut). Zij geeft lezingen en workshops, heeft een eigen praktijk in Purmerend.

Wanneer/waar?

De lezing Kunst als therapie is op dinsdag 18 november van 19.30 – 21.30 uur in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40).  Kaartjes kosten 5 euro voor leden van Bibliotheek Waterland en 7,50 voor niet-leden. Ticketverkoop via www.bibliotheekwaterland.nl of in één van de vestigingen van Bibliotheek Waterland.