Levensgrote 3D schildering in ouderen complex voor goede doel KiKa


Rianne te Kaat heeft in Purmerend bij een ouderen-wooncomplex een grote 3D schildering gemaakt om de mensen daar wat op te vrolijken. Op koningsdag heeft zij in de Chantal en Beau show op RTL4 een levensgrote 3D Schildering aangeboden, om daarmee het KiKa fonds te steunen.  Een 3D schildering is een interactief kunstwerk waar je mee op de foto kunt. Het eindresultaat is vaak erg verassend en daarbij trekt het proces van begin tot eind ook veel bekijks.

Haar idee was dan ook: Ik wilde graag een 3D schildering komen maken bij bijvoorbeeld een zorginstelling/ bejaardenhuis of een ouderencomplex. Ze zitten tijdens deze bizarre tijd thuis en dat is helaas erg eenzaam voor ze. Ze wilde ze graag wat te kijken geven. Hier konden mensen op bieden, bijvoorbeeld voor je eigen vader, moeder, opa, oma of andere geliefden. De opbrengst zal naar KiKa gaan.

Rianne aan het werk (met het kunstwerk van boven gezien)

De schildering is geveild aan een lieve dame die hem graag cadeau wilde doen aan haar vader en alle anderen in het ouderen-wooncomplex. Op 19 mei is zij begonnen aan de grote 3D schildering in Purmerend (Woonstate WCJ Passtoors). Op 20 mei eind van de dag was de schildering af. Op die dag was de man (vader) in kwestie ook nog eens jarig morgen! Dus voor hem was het een extra mooi “feestje”.