Leuke zomermarkt Heel Europa Weidevenne


zomermarkt 2016 Heel Europa PurmerendOp 27 augustus van is er van 12.00-16.30 uur weer een leuke zomermarkt in Heel Europa aan de Genuahaven in de wijk Weidevenne. Bewoners en ondernemers uit de Weidevenne en daarbuiten staan met leuke kramen om u dat heerlijke ‘feel good’ gevoel te bezorgen.

Behalve de aanschaf van een heerlijke thee van Suez thee met zelfgemaakte fudge van That’s Fudge is er ook de mogelijkheid om allerlei leuke dingen aan te schaffen bij de goodiebagshop of de webwinkel echte mannenkado.nl. Daarnaast kun je jezelf bijvoorbeeld trakteren op een ontspannende voetmassage, stoelmassage of een kijkje nemen in wat er gaat komen via een handlezing. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, er is popcorn en een suikerspin en er lopen ook nog twee Minions in het wild rond bij ons! Natuurlijk kun je ook gewoon een heerlijk kopje koffie of thee komen drinken in het grand café Heel Europa. Kom gezellig langs, de toegang is gratis!

https://www.facebook.com/events/1145578185508499/


HEEL EUROPA IN WEIDEVENNE – algemene informatie

Wooncomplex Heel Europa in de wijk Weidevenne in Purmerend bestaat uit  bestaat uit 140 woningen, een grand café, een Superrrmarkt, twee zalen van Clup, een vestiging van Centrum Jeugd en Gezin, het regiokantoor van WonenPlus, kapsalon De Kniphaven en een Groenshop van het Clusius College. Ook is er een prachtige binnentuin waar bewoners, gebruikers en de buurt heerlijk van genieten.

In Heel Europa zijn diverse woonvormen en wonen mensen met en zonder zorg. In Heel Europa werken samen:

Centrum voor Jeugd en Gezin, Clup Welzijn, Clusius College Groenshop, Gemeente Purmerend, Grand Café Heel Europa (Prinsenstichting), De Kniphaven, RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland, Regionale Stichting Wonen Plus, Stichting Wonen en Zorg Purmerend, Thuiszorg Purmerend, de Wooncompagnie