Let’s Rock 12 ½ jaar – concert P3


Rockkoor Let’s Rock uit Purmerend bestaat 12½ jaar. Reden genoeg om dit koperen jubileum te vieren tijdens het jaarlijkse concert op zondag 2 april a.s. in P3 in Purmerend.

 

In 2004 werd Rockkoor Let’s Rock opgericht. Het koor heeft er vanaf het begin naar gestreefd om elk jaar een eigen concert te geven. Dat vond vaak plaats in Poptempel P3. Let’s Rock heeft meegedaan aan veel festivals binnen en buiten de regio, zoals de jaarlijkse Paradiso Korendagen en het feestelijke Rock and Run in Amsterdam.

Door de jaren heen is er het een en ander veranderd in het koor. Het koor zingt inmiddels niet meer met drie stemgroepen maar met vier. De mannen hebben een eigen partij gekregen. Zij kunnen nog altijd enthousiaste “koorlega’s” gebruiken!

Het koor staat onder leiding van dirigent/arrangeur Peter Wagenaar en treedt tegenwoordig altijd op met de eigen live band, die om de week samen met het koor repeteert.

De bandleden, aangevuld met een solozangeres, treden daarnaast ook op onder de intrigerende naam Crowded Room. Zij hebben een uitgebreid repertoire opgebouwd, waarvan zij als speciale verrassing voor de bezoekers van ons jubileumconcert een aantal nummers ten gehore zullen brengen.

Vanwege groot succes zal ook dit jubileumconcert weer een “seated concert” zijn. De toegangskaarten à € 10,00 zijn te bestellen via onze website en zijn op de dag zelf te koop bij de kassa van P3.

Bent u ook enthousiast geworden voor het zingen bij Let’s Rock, dan kunt u zich natuurlijk direct aanmelden. Wilt u liever eerst komen kijken, neem dan vooraf even contact met ons op.

Email: info@rockkoorletsrock.nl

Website: www.rockkoorletsrock.nl.