Leo XIII speelt Belle en het Beest


Het Purmerendse toneelgezelschap Leo XIII speelt op 11, 12 en 26 februari de voorstelling Belle en het Beest voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Een jonge prins woont in een schitterend kasteel en heeft alles wat zijn hartje begeert. Toch is de prins verwend, egoïstisch en tegen niemand aardig. Als er op een avond een oude arme vrouw om wat eten en onderdag vraagt, weigert de prins dit en stuurt haar weg. Dan verandert zij de prins in een beest en spreekt een vloek uit over het kasteel en alle bewoners. De vloek kan alleen worden verbroken als hij op iemand verliefd wordt en diezelfde persoon ook op hem verliefd wordt. Als dit niet gebeurt vóór de dag dat het laatste rozenblaadje van de magische roos valt, zal hij voor altijd een beest blijven. Zou Belle, het beeldschone meisje uit het dorp er voor kunt zorgen dat de betovering wordt verbroken… ?

Het stuk is qua lengte en tekst geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Om organisatorische redenen en veiligheidsredenen kunnen kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene worden toegelaten.

De voorstelling wordt meerdere keren gespeeld:

  • zaterdag 11 februari 2017 :  14:00 en 15:30 uur
  • zondag  12 februari 2017  : 12:30 en 15:30 uur
  • zondag  26 februari 2017  : 12:30, 14:00 en 15:30 uur

Lokatie: De Speelzaal, Violenstraat 8 in Purmerend. Je kunt vanaf nu kaartjes bestellen voor Belle en het Beest via www.leoxiii.nl