Lenteconcert Harmonie Crescendo Purmerend m.m.v. Sjors van der Panne


Op 21 maart 2020 verwelkomt Harmonie Crescendo traditiegetrouw de Lente met een mooi en divers concert. De ontluikende natuur inspireert het orkest tot het spelen van een gevarieerd programma.   Naast verrassende werken waarbij het Groot Orkest van Crescendo te horen en te zien zal zijn, zorgt het optreden van gast artiest Sjors van der Panne voor een prachtig Nederlandstalige programma. 

Nederland viert dit jaar 75-jaar bevrijding en ons concert sluit hier heel mooi op aan met diverse bekende muziekstukken. De focus ligt op het ten gehore brengen van muziek van Nederlandse bodem, met afwisselend klassieke stukken, chansons, jazz maar ook de musical ontbreekt niet. 

Wij zijn trots en verheugd dat met name ons Nederlandstalig repertoire vocaal wordt vertolkt door de bevlogen zanger/chansonnier Sjors van der Panne. Sjors heeft 10 maal in een uitverkocht Concertgebouw opgetreden. De recensies van diverse bekende Nederlandse artiesten waren lovend: Sjors weet een lied gedreven, geïnspireerd en overtuigend te brengen. Nederland heeft zijn eigen “Jacques Brel”. Sjors zingt ook een aantal eigen nummers van zijn album ‘Altijd zo gegaan’, begeleid door ons combo.

Het is alweer 6 jaar geleden dat Sjors van der Panne in de finale stond van The voice of Holland. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit zijn geliefde theater met zijn eigen shows en als gastsolist. In 2019 stond hij in een uitverkochte grote zaal van het Concertgebouw waar hij liedjes zong van zijn helden (o.a. Belinda Meuldijk) en met zijn helden (o.a. Willeke Alberti, Karin Bloemen). Hij bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Altijd zo gegaan’ uit met songs van o.a. Frank Boeijen en Jan Dulles/Jaap Kwakman (3JS). Hij werkte mee aan het TV programma ‘De Mooiste Liedjes’ op SBS 6. In 2020 gaat Sjors op tournee met de show ‘Nijgh 75 jaar’ met de liedjes van Lennaert Nijgh en vanaf februari zijn eigen tour ‘Altijd zo gegaan’. 

Datum en tijd : zaterdag 21 maart 2020, 20.15 uur

Plaats : Theater De Purmaryn, Waagplein 1, 1441 BR Purmerend

Kaarten:  € 17.50 euro p.p. volw en € 10,- p.p. kind van 5 t/m 12 jaar
Bestellen:  email: kaarten@crescendo-purmerend.nl of www.depurmaryn.nl

 

Fotograaf Harmonie Crescendo: Robin Valkenburg

Fotograaf Sjors v.d. Panne: Bas Hermsen.