Lente? Stadswandelingen!


Het centrum van Purmerend vanaf de MelkwegbrugDe lente komt er weer aan en dat houdt in dat ook de stadswandelingen weer een aanvang nemen. Zaterdag 4 april is de aftrap van de eerste wandeling van dit jaar. De stadsgids is deze keer Dick Blokker, en hij zal u leiden langs de vele historische plekjes in onze levendige stad. 

De start is om 14.00 uur bij het museum op de Kaasmarkt en de wandeling zal 1.5 a 2.00 uur duren. Aanmelden is niet noodzakelijk en de wandeling gaat altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. De prijs bedraagt € 3.50 voor volwassenen. Laat u verrassen.

Het is ook mogelijk een wandeling te reserveren op een door u gekozen tijdstip met een door u gekozen gezelschap. Wat is het b.v. een leuk idee om zo uw verjaardag te vieren. Voor groepen van maximaal 20 personen kost dit € 30.00.

Heel verrassend is de culinaire wandeling waarbij in 3 verschillende restaurants het diner genuttigd wordt, twee maal afgewisseld met een wandeling van 3 kwartier. Het totale evenement duurt 4 uur en bedraagt € 45.00 per persoon, dit is incl. twee drankjes.

Nadere inlichtingen bij www.gildepurmerend.nl en tel. 06 11834155