LeestekenLezing Irwan Droog


Woensdag 2 maart komt Irwan Droogm in biekhandel Het Leesteken  een lezing geven over zijn boek  Het huis aan het einde. Al het fotomateriaal in het boek is zijn eigen werk, inclusief de prachtige cover van het boek. Tijdens de lezing zal Irwan dan ook veel beeldmateriaal laten zien.

In Het huis aan het einde beschrijft Irwan Droog zijn verblijf op Selvear, een klein Noors eilandje op de poolcirkel. Het kleine eilandje deed een oproep via facebook aan Nederlanders om (tijdelijk) op het eiland te komen wonen. Het eiland kampte met leegloop, de jeugd verdween, en er was behoefte aan nieuwe impulsen en nieuwe initiatieven om weer meer leven in het eiland te blazen. Irwan Droog en zijn geliefde namen de uitdaging aan en vertrokken, met hond, naar Selvaer. En via zijn boek Het huis aan het einde neemt hij ons mee op dit avontuur. De schrijfstijl van Irwan maakt dat we heel dichtbij hem staan en daadwerkelijk de mensen (via mooie minibiografieën!), de sfeer, de historie en vooral ook de natuur in al zijn pracht bijna zelf ervaren. Een heerlijk boek om in te verdwijnen en je even te wanen op dat kleine eilandje, waar inmiddels geen jeugd meer te vinden is, waar slechts 1 buurtwinkel is en niet eens een school. En waar iets is met de tijd: er lijkt simpelweg meer van te zijn…..

Een lezing waar wij erg naar uitkijken! De lezing start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur; entree is €10,- (inclusief thee/koffie en een drankje na afloop). Aanmelden kan via info@leesteken.nl of 0299 771834