Leesclub zoekt nieuwe boekenliefhebbers


Leesclub in Purmerend zoekt nieuwe ledenBen je op zoek naar mensen met wie je jouw liefde voor boeken lezen kunt delen? Dat kan! De Leesclub in Purmerend zoekt namelijk nieuwe leden.

Ron Schumaker van de Leesclub: “Op woensdagavond 16 september gaat onze kleine Leesclub weer van start. We bespreken in informele sfeer boeken, die we in onderling overleg uitkiezen. Dit loopt al jaren goed, maar geleidelijk is ons groepje wat kleiner geworden.

We zijn nu met 6 vrouwen en 1 man, en kunnen dus wel wat uitbreiding gebruiken. We richten ons op literatuur, afwisselend klassiek of modern, en het boek dat we de eerstkomende keer bespreken is Oblomow van I.A. Gontsjarow”.

De  bijeenkomsten hebben een wisselende voorzitter, die ook bespreekpunten aanlevert om een gesprek over het boek op gang te brengen. De Leesclub komt steeds bijeen in Wijkplein Where, Triton 73, vlakbij station Purmerend Overwhere.

Wil je meer weten, stuur een mailtje naar Ron Schümaker (ronsch@chello.nl). Hij kan eventuele vragen beantwoorden en desgewenst een lijst sturen met eerder besproken boeken om je een beeld te geven.