Leeghwaterbad begint tweede paasdag met Ukkies PaasDuik


Maandag 2 april – tweede paasdag – is het zwembad in Purmerend open voor recreatief zwemmen. Die ochtend is er in het feestelijk versierde instructiebad de traditionele Ukkies PaasDuik. Zij kunnen met hun ouders en andere ukkies genieten van knutselen, zingen en waterplezier. De paashaas gaat graag met ze op de foto. Het enthousiaste Spurd-baby-peuterteam zorgt in paassfeer voor gezellige KidsFun activiteiten.  Het zwembad is eerste paasdag gesloten.

 

De ukkies genieten tijdens de PaasDuik van het gezellige en spetterende waterplezier en er is leuke kindermuziek. Ukkies moeten zwembandjes om de armen hebben. De paashaas komt op bezoek en er zijn paaseitjes. De toegang tot de Ukkies PaasDuik van 10.00 uur tot 12.00 uur is voor (groot)ouder en ukkie tot en met drie jaar samen € 6,60. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 5,35. Men kan tussendoor en na de Ukkies PaasDuik gebruik maken van de opengestelde baden en blijven tot sluitingstijd. Tweede paasdag is het zwembad open van 09.00 uur tot 16.00 uur voor recreatief zwemmen, er zijn geen zwemlessen en geen (doelgroep)activiteiten.

Het Spurd-Leeghwaterbad in Purmerend is eerste paasdag – zondag 1 april – gesloten.

Vanaf eind maart beginnen de werkzaamheden om de gevels en de dakbedekking te vervangen. Dat betekent dat tot en met oktober steeds een bad is gesloten en er voor de andere baden gewijzigde openingstijden zijn. Actuele informatie hierover staat op de website en Facebook van het Leeghwaterbad.