Leeghwaterbad begint tweede paasdag met Ukkies PaasDuik


Maandag 22 april – tweede paasdag – is het zwembad in Purmerend open voor recreatief zwemmen. Die ochtend is er in het feestelijk versierde instructiebad de traditionele Ukkies PaasDuik.

 

Zij kunnen met hun ouders en andere ukkies genieten van eieren versieren, zingen en waterplezier. Er is een veilige, speciale ukkies stormbaan om op te klimmen en klauteren. De paashaas komt dansen en gaat graag met ukkies en (groot)ouders op de foto. Het Leeghwaterbad-team zorgt in paassfeer voor gezellige KidsFun activiteiten.

 

De ukkies genieten tijdens de PaasDuik van het gezellige en spetterende waterplezier en vanzelfsprekend klinkt er kindermuziek. Ukkies moeten zwembandjes om de armen hebben. De paashaas komt op bezoek en heeft voor de ukkies een verrassing bij zich. De toegang tot de Ukkies PaasDuik van 10.00 uur tot 12.00 uur is voor (groot)ouder en ukkie tot en met drie jaar samen € 6,80. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 5,50. Men kan tussendoor en na de Ukkies PaasDuik gebruik maken van de opengestelde baden en blijven tot sluitingstijd. Tweede paasdag is het zwembad open van 09.00 uur tot 16.00 uur voor recreatief zwemmen, er zijn geen zwemlessen en geen (doelgroep)activiteiten.

 

Het Leeghwaterbad in Purmerend is eerste paasdag – zondag 21 april – gesloten.

Het kantoor van Spurd is tweede paasdag gesloten en er is die dag geen BuurtSportWerk.