Lachen is gezond, doe je mee?


Zelfs in Bodyworlds besteden ze er aandacht aan ‘lachen als beste medicijn’. Lachen veroorzaakt namelijk gezonde, lichamelijke veranderingen in ons lichaam. Humor en lachen versterken het immuunsysteem en geven energie, verminderen pijn en beschermen ons tegen nadelige gevolgen van stress. Lachen is onbetaalbaar en kan altijd. Zondag  8 september biedt Nazbyedith  bij feelgoodcentre OASE aan de Amstellaan van 11:00-12:00 uur een workshop aan met lach-  en relax-oefeningen in een groep.

Het lachen hoeft niet echt te zijn. Met lachen om het lachen bereik je al, dat dat ene stofje wat jou iets gelukkiger maakt, wordt aangemaakt. Lachen zonder reden of eigenlijk toch wel…, want het is gewoon fijn om te doen. Meedoen kost 10 Euro. Je kunt je aanmelden bij www.ticketkantoor.nl/shop/Naz of via de website www.nazbyedith.nl .

Thee en water zijn aanwezig, want van lachen krijg je dorst. Zelf kun je een schoon handdoekje meenemen en dikke sokken of sloffen, aangezien de schoenen uit gaan. Vergeet vooral ook je glimlach niet, want een glimlach is de beste facelift.