Laatste twee weken buitenprogramma SpurdFun


Purvak Purmerend -lekker sportief bezig zijn in de vakanties

Sport & Spel SpurdFun voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar is er elke dag na schooltijd. Er zijn elke middag drie zogenoemde instuiflocaties en twee leslocaties. Speciaal voor meiden is er maandags in park De Driegang in de Purmer-Zuid een wisselend Girls Only programma. De activiteiten van SpurdFun zijn coronaproof opgezet en gratis toegankelijk.

 

Deskundige medewerk(st)ers van Spurd begeleiden de activiteiten. Aanmelden is niet verplicht, maar een aanmelding garandeert wel deelname. De laatste dag van het buitenprogramma van SpurdFun is de laatste vrijdag van september. De week erna begint het binnenprogramma van SpurdFun.

De instuiflocaties geven de kinderen volop gelegenheid zich sportief uit te leven met de neergezette sport- en spelmaterialen. Alle kinderen doen waar ze zin in hebben, medewerk(st)ers van Spurd houden toezicht. De instuiflocaties zijn steeds toegankelijk vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur. Dinsdag op het veld aan de Sweelinckstraat in Wheermolen, woensdag in park De Driegang in de Purmer-Zuid en vrijdag in het Gorsebos in De Gors.

Leslocaties

Op de zogenoemde  leslocaties activeren de Spurd medewerk(st)ers steeds maximaal dertig kinderen met verschillende sport- en spelactiviteiten. De inzet is één uur sportief plezier en op het resultaat dat de kinderen moe maar voldaan naar huis gaan.  De kinderen die willen meedoen moeten er wel vanaf de start van SpurdFun zijn. Maandag is de leslocatie op het sportcomplex van FC Purmerend in Weidevenne, donderdag is de locatie Het Arboretum aan de Nekkerweg in Zuidoostbeemster. Het eerste uur op de leslocaties is vanaf 14.30 uur en het tweede uur vanaf 16.00 uur.

Girls Only

Maandags is er in park De Driegang in de Purmer-Zuid speciaal voor meiden vanaf dertien tot en met achttien jaar een wisselend programma van activiteiten.

Aanmelden

Aanmelden via de website van Spurd is niet verplicht maar garandeert wel een plek tijdens de activiteiten.

Voor vragen over SpurdFun kan men maandag tot en met vrijdag tijdens kantoor uren bellen met 0299 418 100 of een e-mail sturen naar info@spurd.nl.