KUNSTGENOTEN (65+) organiseert een historische wandeling


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert op donderdag 8 februari in samenwerking met ’t Gilde Purmerend een informatieve winterse wandeling. De deelnemers verzamelen om 10.00 uur bij  restaurant Spijkerman aan de Neckerdijk in Purmerend. Hier ontvangen zij een kopje koffie of thee en maken zij kennis met de andere deelnemers. Iedereen vanaf 65 jaar is van harte welkom.

 

Ontdek de geschiedenis van Purmerend
De wandeling wordt begeleid door vrijwilligers van ’t Gilde Purmerend die graag hun kennis over de stad met u delen. De wandeling gaat om 10.15 uur van start in twee groepen. Al wandelend komt u langs fraaie plekjes in de stad en leert u meer over de geschiedenis van Purmerend. Het belooft  een gezellige, sportieve en leerzame ochtend te worden.

Elke donderdag een leuke activiteit
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Een kleine greep uit het nieuwe aanbod: muziek maken, een make-over, wandelen, fotografie, bloemschikken, theater, koken en kegelen. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis.

Aanmelden en meer informatie
De wandeling vindt plaats op donderdag 8 februari van 10 tot 12 uur. Deelnemers verzamelen bij restaurant Spijkerman aan de Neckerdijk 1 in Purmerend. De activiteit kost € 5,- die u ter plekke contant kunt voldoen. U dient zich van tevoren aan te melden door een mail te sturen naar cursusbureau@evean.nl of bel naar 088-3833397. Het volledige programma van KUNSTGENOTEN in beweging vindt u op de website www.evean.nl. bij het cursusaanbod/alle cursussen/categorie Kunstgenoten. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact op, wij kijken samen naar een oplossing.