Kunst na Arbeid speelt “Fanfare in Concert” in Wijdewormer


Op zondagmiddag 17 juni geeft de Muziekvereniging Kunst na Arbeid een concert Fanfare hits in het dorpshuis Wijdewormer.

 

Door de jaren heen ontwikkelde de uit 1927 stammende Muziekverenging Kunst na Arbeid zich tot een multifunctioneel inzetbaar orkest. De bezetting van de groep zijn koperen blaasinstrumenten aangevuld met saxofoons en slagwerk wat onoverkomelijk het kenmerk is van een Fanfare orkest.

Een aanleiding om eens 90 jaar terug  te keren naar de ‘roots’ om muziekstukken te gaan spelen die voor een Fanfare orkest zijn geschreven  en deze  uit te voeren in een concert. Wie nu denkt dat de muziek ook allemaal werkelijk uit de oudheid stamt staat op het verkeerde been. Want door de jaren heen zijn er veel arrangementen geschreven voor deze specifieke orkest vorm.

Denk daarbij aan bijvoorbeeld ‘ I Will follow Him ‘ uit Sister Act of  ‘The Olympic Spirit ‘, het thema van de olympische spelen in 1988.  Bent u al geïnteresseerd geraakt? Dan zou  ik zeker adviseren om te komen luisteren. Een mooie onderbreking van de zondagmiddag!!!

Aanvang; 14.30 uur

Voor meer informatie of om kaarten te bestellen zie www.kna-purmerend.nl

of door  een mail  te sturen naar de Pr commissie. knapurmerend@gmail.com