Kris Kross Amsterdam sluit Reuring 2019


Op zondag 30 juni staat het dj-trio uit Amsterdam op het Purmerendse hoofdpodium van het geliefde festivalonderdeel Reuring Cityslam.  Kris Kross Amsterdam heeft al gestaan op grote festivals als Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE) en Ultra Music Festival (VS). Aan dat rijtje kan nu het Reuring Festival worden toegevoegd! Na optredens van Davina Michelle, Famke Louise, Suzan & Freek, Jeangu Macrooy en de Daredevils sluit Kris Kross Amsterdam het festival af.

In 2011 begonnen de broers Sander en Jordy Huisman aan het maken van een nieuw geluid, een mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house. In 2014 sloot MC Yuki Kempees zich bij het duo aan. Inmiddels hebben ze een aantal hits op hun naam, waaronder ‘Are You Sure?’, ‘Whenever’ en ‘Hij Is Van Mij’. Een aantal weken geleden kwam het trio opnieuw met een Nederlandstalige track. Moment, een bewerking van Een Moment Zonder Jou (van Nasty uit 1996), staat momenteel hoog in de Nederlandse top 40.

Feest in Purmerend

Naast Reuring Cityslam kan men van nog veel meer muziek en theater genieten. Van 27-30 juni is het feest in Purmerend. Het Reuring festival begint op donderdag met een avondvullend programma op de Koemarkt in de binnenstad van Purmerend. Op vrijdag keert de Kidzmiddag en de Latin-Salsa avond ook dit jaar terug in het Leeghwaterpark. Zaterdag begint het festival met straattheater in de binnenstad. Daarna gaat het verder met de Tribute Night met o.a. tributes van Prince, ABBA en Queen in het Leeghwaterpark. Op zondag kan het publiek komen genieten van onder anderen Davina Michelle, Famke Louise en Kris Kross Amsterdam tijdens Reuring Cityslam.

Zie ook

– Reuring 2019: straattheater, live muziek en toffe acts
– Reuring 2019 opent met spectaculaire act in de binnenstad van Purmerend
– Davina Michelle komt naar Reuring 2019

Bekijk voor meer informatie en het hele programma de website www.reuring.com