Kookworkshop voor senioren (65+) in samenwerking met Ronald Roos


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert op donderdagochtend 16 mei bij Cultuurhuis Wherelant een kookworkshop voor senioren (65+). Eenvoudig en toch lekker koken staat deze ochtend centraal.

Ronald Roos van kookstudio & catering FOODRR in Middenbeemster is sponsor van deze ochtend en geeft deze ochtend kookles aan de deelnemers. Een geweldig gebaar waar de organisatie ontzettend blij mee is.

Mooie, eenvoudige gerechten
Lekker thuis gezond en gevarieerd eten, óók als u alleen voor uzelf kookt! Mooie gerechten, geschikt voor een doordeweekse dag én gemakkelijk thuis te maken. Ronald Roos: “Koken is iets magisch, omdat je door verhitting of verkoeling en combineren simpele producten in overheerlijke gerechten kunt veranderen”.  Kom het zelf ervaren tijdens deze workshop waarbij niet alleen het koken maar vooral ook de gezelligheid van het gezamenlijk genieten van de maaltijd centraal staat.

Praktische informatief
De ochtend bestaat uit een kookworkshop van 2 uur en aansluitend een gezamenlijke lunch, met de gerechten die in de ochtend gemaakt zijn. De kosten voor de workshop + lunch bedragen € 10- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen. Deze ochtend vindt plaats op donderdag 16 mei bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De deur is open vanaf 9.30 uur en de koffie staat klaar. U dient zich altijd van te voren aan te melden door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via nummer 0299-434777. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. De komende weken staan de volgende activiteiten op het programma: Klootschieten, wandelen en Jeu de Boule een fietstocht, Presentatie 3D Printen en Zomermaatjes. Het complete overzicht met de juiste data en locaties vindt u op de website www.wherelant.nl

Donderdagochtend 16 mei van 10.00 tot 13.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant