Workshopweekend bij Cultuurhuis Wherelant


In het weekend van 11 en 12 maart bruist het van de activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant.  U kunt bijvoorbeeld een tas maken van leer, een sieraad van zilverklei of een dagje schilderen.  Daarnaast staan de workshops theater, boetseren, ring edelsmeden, Junk Journal en natuurmandala op het programma.  Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis.

 

Workshops zaterdag 11 maart

Bij de workshop boetseren helpt de docent de deelnemers om hun eigen idee uit te werken. Bij de workshop Natuurmandala’s maakt u van natuurlijk materialen de meest prachtige mandala’s en bij Zilverklei ontwerpt u een persoonlijk sieraad van zilver.  De workshop theater staat in het teken van toneelspelen in zijn puurste vorm. Plezier staat voorop en je hoeft geen acteer ervaring te hebben maar voor spelers met ervaring is er ook voldoende uitdaging!

 Workshops zondag 12 maart
Kom gezellig een hele dag schilderen onder de inspirerende begeleiding van een beeldend kunstenaar bij de kleurrijke workshops ‘Intens schilderen’ of ‘De kleur van hemel en aarde’ . In de middag leert u een echte zilveren ring smeden of maakt u kennis met de wereld van Junk Journal/altered book waarbij u een visueel dagboek maakt.

Inschrijven of meer informatie?
Voor inschrijven en meer informatie kijkt u op de website www.wherelant.nl of bel  (0299) 434 777.  U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.  De workshopweekends zijn een terugkerend evenement dat elk 2e weekend van de maand plaats vindt tijdens het cursusseizoen.