Koffieconcert in Onder de Linden (Middenbeemster)


In Cultureel Centrum Onder de Linden (Beemster) is er op zondag 1 maart een koffieconcert, in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam met pianist Victor Naranjo Pérez.

Een gratis kopje koffie of thee staat voor je klaar. Tijdens dit concert speelt hij werken van J. Haydn, F. Schubert en S. Rachmaninov.

Victor Naranjo werd geboren in Las Palmas op de Canarische eilandenin 1996, waar hij op 7-jarige leeftijd piano begon te studeren bij zijn moeder Mª del Carmen Pérez. Op 8-jarige leeftijd ging hij naar het Professional Conservatory of Music van Las Palmas.
Hij voltooide zijn bachelor op de CSM “Bonifacio Gil” van Badajoz in Spanje, behaalde een Cum laude-score in zijn eindexamen.

Hij werd bekroond in vele nationale en internationale competities als Infanta Cristina (Madrid, Spanje), 1e prijs op de Nationale Competitie Jacinto Guerrero (Toledo) 1e prijs op de Pianoconcurrentie Veguellina de Órbigo (León, Spanje), 2e prijs in de Stad van San Sebastián (San Sebastián, Spanje), 1e prijs op de Young Musicians Competition of Extremadura, (Almendralejo, Spanje), 2e prijs op de Cidade do Fundão (Fundao, Portugal), 1e prijs op de Santa Cecilia International Competition, (Porto , Portugal), 1e prijs Internationaal Pianoconcours Esteban Sánchez (Cáceres, Spanje), Vrienden Cultuur Prijs (Tilburg, Holanda)…

Hij speelde op de belangrijkste concertlocaties in Spanje en in het buitenland als Helsinborg (Zweden), Kopenhagen, (Dinamarca), Amsterdam, Vallée du Tarn (Frankrijk) …enzovoort.      Hij speelde pianoconcerten van Tchaikovsky en Prokofiev met de CSM “Bonifacio Gil” orkest en het Gran Canaria Philharmonic Orchestra.

Victor heeft de beurs Juventudes Musicales van Madrid ontvangen uit de handen van de koningin Sofía van Spanje, evenals de steun van Alvargonzález Foundation en de Musici van Morgen Foundation.

Hij is genoemd als de beste masterstudent aan het Conservatorium van Amsterdam.

Sinds oktober 2019 speelt hij op een Grotrian Steinweg-vleugel van The Dutch Musical Instruments Foundation.

Cultureel Centrum Onder de Linden, Middenweg 150, 1462 HL Middenbeemster
1 maart 2020 van 11:00 – 13:00 uur
Kaartje € 9,00 te bestellen via de website.