Koffie Lokaal: Nieuw radioprogramma bij Radio Purmerend


logo RTV Purmerend KoffielokaalHet nieuwe radioprogramma Koffie Lokaal is er voor iedereen die wil weten wat er in Purmerend en omstreken gebeurt. Met interessante gasten en lekkere muziek. Koffie Lokaal is een gezellig en informatief radioprogramma met veel aandacht voor lokaal, regionaal, landelijk én ondernemersnieuws.

Radioprogramma Koffielokaal op RTV PurmerendHeb je een geschikt nieuwsitem? Of wil je een track aanvragen voor jezelf, een goede vriend of je favoriete collega? Geef het door op Twitter @koffielokaal, via Facebook Koffie Lokaal Purmerend of stuur een e-mail naar: koffielokaal@radiopurmerend.nl

Het programma wordt iedere week live uitgezonden vanuit de studio in het sfeervolle pand ‘De Ark’ aan de Wilhelminalaan in Purmerend. Luister iedere woensdagmorgen vanaf tien uur naar Koffie Lokaal op RTV Purmerend.

De halverwege de week ochtendshow wordt gepresenteerd door Linuccia Burghoorn. Techniek: John Verweij.

De uitzendingen van Radio Purmerend zijn voor inwoners van Purmerend met een ZIGGO kabelaansluiting te beluisteren via 103.3FM. Via de ether op 104.9 en wereldwijd via de stream www.radiopurmerend.nl/live en de iOS-app.