Koemarkt tot Kunstmarkt Purmerend 2016


van kunstmarkt totkoemarkt640De jaarlijkse “Koemarkt tot Kunstmarkt” zal voor de  zevende  keer gehouden worden op zaterdag 27 augustus. Er is weer heel veel variatie van kunst te zien en te koop.

Er zijn ruim 63 kramen met o.a. schilderen, keramiek, hout, textiel, glaskunst enz. Veel kunstenaars uit andere steden weten Purmerend te vinden. Daardoor blijft er elk jaar weer   veel wisselde variatie van kunst te zien .

Verschillende kunstenaars werken aan de kraam, zodat het publiek kan zien hoe hun creaties tot stand komen. Bezoekers kunnen dus niet alleen kunst kijken en kopen.

Workshops

Maar ook deelnemen aan een workshop behoort tot de mogelijkheden. Tot de mogelijkheden hoort o.a. een sieraad Raku stoken in de magnetron. Loes Penning begeleid u bij het maken van dit sieraad. Loes staat op de koemarkt bij het standbeeld van de koe .

Er is dus veel kunst te zien maar ook te doen. De kunstmarkt wordt in verband met de winkeltijden gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Koemarkt te Purmerend. Voor meer informatie kijk op www.ateliercreada.nl of mail ateliercreada@gmail.com