Knutselochtend voor opa’s en oma’s met kleinkinderen in de herfstvakantie


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdagochtend 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige knutselochtend voor opa’s en oma’s met hun kleinkind.

 

Zij gaan onder meer aan de slag met verf, tape en papier om samen (of ieder voor zich) een mooie herfstboom te maken. Er is deze ochtend een volle tafel met materialen om mee te werken en deelnemers ontvangen ook voorbeelden van leuke knutselwerkjes voor thuis. Deelname aan deze creatieve ochtend kost € 5,- per inschrijving; per opa of oma met kleinkind(eren).

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. Op de speciale Facebookpagina van KUNSTGENOTEN in beweging krijgt u een indruk van eerdere workshops.

Aanmelden en meer informatie
De activiteit vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018 van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De inloop is vanaf 09.30 uur. Uw bijdrage van € 5,- betaalt u contant voor aanvang van de activiteit. U dient zich aan te melden via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397.