Kleur je leven! Schildercursus Waterlandschool Purmerend


Schildercursus in de WaterlandschoolAltijd al eens je creativiteit willen verkennen? Dat kan vanaf 12 maart tijdens de  Voorjaar schildercursus  van de Waterlandschool in Purmerend. Je leert non-figuratief en figuratief schilderen met waterverf op vochtig gemaakt papier. De kleurenleer van Goethe vormt daarbij de basis.

Het is een cursus voor iedereen die nog nooit een penseel in zijn hand heeft gehad, maar óók voor degenen die vaker hebben geschilderd.  Ook zeer geschikt voor mensen die met acryl en/of olie verf werken. Het gaat om de beleving van de kleuren en daar bewustzijn over krijgen. De innerlijke kant van de kleuren en hun werking. Kijken en waarnemen zijn twee verschillende activiteiten.
En dat alles volgens een stappenplan met voor ieder een eigen weg om te gaan. Veel voorbeelden en kleurproeven om alles inzichtelijk te maken. Ervaar ook dat werken met kleuren veel energie geeft en blokkades kan doen oplossen.

Praktische informatie

Vanaf donderdag 12 maart t/m 2 april – 5 x wekelijk s – Op `12 donderdagen vanaf 5 maart 2015.  Aanvang: 20.00 uur tot 22.00 uur ( inloop met koffie/thee )
Plaats: Basisschool Waterlandschool, Reigersbek 2-4, 1441 SZ Purmerend
Opgave en/of nadere info: j.vanderham@quicknet.nl  telefoon 06 – 28145187