Klassiek concert in Tabor kerk


Op zaterdagavond 10 november geeft het orkest van de Purmerends muziekvereniging Kunst na Arbeid samen met het zangkwartet Boboli Ensemble een klassiek concert in de TaborKerk in Purmerend.

 

Muziekvereniging Kunst na Arbeid is een uniek fanfareorkest in Purmerend. Welke regelmatig op diverse locaties optreed en vaak een samenwerking aan gaat met solisten, koren of een andere orkest.

Het Boboli Ensemble is opgericht in 2005.  De vier zangers, Yan Bijpost (bariton),

Tom Hage (bariton), Hilda Raasing (mezzosopraan) en Andrea Vos (sopraan) hebben elk hun sporen als solist verdiend in binnen- en buitenland en genieten er van hun liefde voor de muziek te delen in dit kwartet.

In samenwerking met dirigent Remco de Jager, het zangkwartet en de muziekcommissie is een bijzonder afwisselend programma samengesteld. Bekende opera aria’s en duetten wisselen af met melodieuze oude muziek en liederen met werken van componisten zoals Sibelius, Bizet en Händel. Zowel orkest als ensemble zullen gezamenlijk en solistisch optreden.

Het concert vindt plaats op zaterdagavond 10 november aanvang 20.00 uur in de Taborkerk (Maasstraat 2, 1442 RV Purmerend).  De kaarten van €12,50 zijn verkrijgbaar vóór aanvang van het concert of via pr@kna-purmerend.nl. Voor meer informatie ga naar http://www.kna-purmerend.nl/  en volg ons op Facebook.

 

Dit concert is echt een aanrader te noemen! Wilt u zeker zijn van een plaats reserveer uw kaarten dan vooruit!