Klaar voor brute wrestle metal en kapotte oorschelpen?


Thrash metal bands tijdens RIP in Com-ic PurmerendEind april is alweer de 18de editie van RIP [Rock In Purmerend]. Deze maand komen drie thrash metal bands  Com-ic verbouwen: Hammer of Dawn, PPTA en Anger Machine!  Niet geschikt voor tere trommelvliezen.

RIP event is geheel non-profit en word georganiseerd door vrijwilligers. Zij worden daarin gesponsord door Clup Welzijn en Shudder.

Deze editie komen er drie thrash bands: Hammer of Dawn, PPTA en Anger Machine. Klaar voor brute wrestle metal en kapotte oorschelpen? Wees erbij als PPTA het dak eraf blaast! Anger Machine is  geïnspireerd door bands als Megadeth en Metallica komt vanuit Noord-Holland om herrie te schoppen en hun boodschap duidelijk te maken aan de wereld. Deze avond spelen ze samen met Hammer of Dawn uit Amsterdam. Met hun pakkende old-school thrash zetten zij de zaal op zijn kop!

Sponsor Shudder aanwezig met de vetste sieraden, leuke spullen en natuurlijk RIP merchandise! Koop merchandise, profiteer van leuke voordelen en help tevens RIP te blijven bestaan! Tussen 20:00 uur en 21:00 uur krijg je met een RIP plectrum 10% korting op alle Shudder spullen. Laat weten welke spullen jij wil zien, volg Shudder en geef je mening!

Wees erbij op 24 april aanstaande om 20.00 uur in jongerencentrum Com-ic voor een vette avond.

ripevent2013@gmail.com. Website https://www.facebook.com/shuddershop
Blijf op de hoogte van alles rondom de RIP Events en Shudder via  www.facebook.com/ripeventOver Clup Welzijn
Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!