Kindervoorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ bijgeboekt in Theater de Purmaryn


Op zondag 5 maart komt Joes Boonen met de voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ naar Theater de Purmaryn. Twee voorstellingen waren al snel uitverkocht, daarom is er nu een derde voorstelling bijgeboekt om 16.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Purmaryn of via www.depurmaryn.nl.

 

‘Ik zou wel een kindje lusten’ is een interactieve voorstelling voor peuters en kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio. Joes zingt en speelt al jaren samen met Dirk Scheele in zijn theatervoorstellingen en tv-series op Nickelodeon. Vanmiddag zingt, speelt en vertelt ze in een intieme, speelse sfeer een dag uit het leven van een kleine krokodil. De krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging…

Een dolkomisch verhaal met fijne droge humor die jong en oud zullen waarderen. De kinderen kunnen meezingen, dansen en mogen uit volle borst roepen wat ze zien. Joes begeleidt zichzelf op verschillende instrumenten waaronder de ukulele. En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil… maar er worden geen kindjes opgegeten!

Ik zou wel een kindje lusten 4+ speelt op zondag 5 maart | 16.15 uur | in de Purmaryn, Waagplein 1, 1441 BR Purmerend (kleine zaal | € 8,50)

Kaarten: www.depurmaryn.nl