Kindermozaïekatelier in de voorjaarsvakantie


Het atelier van eVe Mozaïek is extra open voor kinderen in de voorjaarvakantie. Grote en kleine kinderen kunnen dan gezellig komen mozaïeken tijdens het Open Kinderatelier.

 

In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen op donderdag en vrijdag tussen 13:00 en 17:00 in het atelier van eVe Mozaïek op de Baanstee langskomen om lekker een middagje creatief bezig te zijn. Mozaïeken is leuk voor zowel meisjes als jongens en geschikt voor alle leeftijden. Ook volwassenen mogen natuurlijk meekomen om een mozaïekwerkje maken.

Eerst worden er mooie steentjes, glimmers en andere snuisterijen verzameld en daarna ga je puzzelen en plakken. Als je klaar bent, neem je natuurlijk je eigen schitterende mozaïekwerk mee naar huis. Er zijn verschillende ondergronden waaruit gekozen kan worden, zoals een hart, naambordje, dier of een klein kandelaartje. Een kleine ondergrond kost €10,00 en een grote €15,00. Dat is inclusief wat drinken en lekkers.

Tijdens het kindervakantie-atelier kan je zo binnenwandelen, maar het is wel fijn als je vooraf even laten weten dat je komt en met hoeveel.

Het Kindervakantie-atelier is op 23 en 24 februari van 13:00 tot 17:00. Het atelier van eVe Mozaïek vind je op de Einsteinstraat 63 (achter de Gamma) in Purmerend.

Aanmelden kan via info@evemozaiek.nl. Kijk voor meer informatie op facebook of www.evemozaiek.nl.