Kindermozaïekatelier in de herfstvakantie bij eVe Mozaïek


Het atelier van eVe Mozaïek is in de herfstvakantie extra open voor kinderen. Grote en kleine kinderen kunnen dan gezellig komen mozaïeken tijdens het Open Kinderatelier.

 

Kinderen kunnen op donderdag- en vrijdagmiddag tijdens de vakantie langskomen in het atelier van eVe Mozaïek op de Baanstee om lekker een middagje creatief bezig te zijn. Na afloop neemt iedereen natuurlijk zijn zelf gemaakte kunstwerk mee naar huis. Mozaïeken is leuk voor zowel meisjes als jongens en geschikt voor alle leeftijden. Ook volwassenen mogen natuurlijk iets plakken, maar dat moet wel vooraf opgegeven worden.

Eerst worden er mooie steentjes, glimmers en andere snuisterijen verzameld en daarna gaan de kinderen puzzelen en plakken. Als ze klaar zijn, hebben ze allemaal een schitterend mozaïekwerk om naar huis te nemen. Er zijn verschillende ondergronden waaruit gekozen kan worden, zoals een hart, naambordje, dier of een klein kandelaartje. Een kleine ondergrond kost €10,00 en een grote €15,00. Dat is inclusief wat drinken en lekkers.

Het extra Kinderatelier is op 26 en 27 oktober van 12:30 tot 15:00 en van 15:00 tot 17:00. Graag vooraf aanmelden met vermelding van de leeftijd kinder(en) en de gewenste dag en tijdsblok. Aanmelden kan viainfo@evemozaiek.nl of via facebook.

Het atelier van eVe Mozaïek zit op de Einsteinstraat 63 (achter de Gamma) in Purmerend.

Kijk voor meer informatie op facebook of www.evemozaiek.nl.