Kinderkunstacademie Cultuurhuis Wherelant


?

Woensdag 18 april start het volgende blok van de Kinderkunstacademie bij Cultuurhuis Wherelant voor creatieve kinderen van 8 tot 12 jaar. Bij deze uitdagende cursus krijgen de kinderen in blokken van drie weken steeds nieuwe technieken en materialen aangereikt. Zo wordt hun beeldend vermogen gestimuleerd en leren zij tal van vaardigheden om hun creativiteit mee uit te drukken. De lessen worden gegeven van 14.30 tot 16.30 uur.

 

Les van kunstenaars

De komende periode bestaat uit 12 lessen waarbij de kinderen gaan beeldhouwen in speksteen, beelden en reliëfs maken van diverse materialen, aan de slag gaan met druktechnieken en kennismaken met mozaïek. De lessen worden gegeven door beeldend kunstenaars die veel ervaring hebben binnen hun eigen vakgebied en een ruime ervaring hebben met lesgeven. Bij Cultuurhuis Wherelant zijn ateliers en studio’s die alle faciliteiten bieden voor tal van beeldende disciplines.

 

Inschrijven en kortingsregeling

De minimumleeftijd is 8 jaar. De kosten voor 12 lessen zijn € 158,- inclusief materiaal. In het geval er meerdere kinderen uit 1 gezin een cursus volgen bij Cultuurhuis Wherelant ontvangt u 20% korting op de goedkoopste cursus. Inschrijven kan via de website www.wherelant.nl of bel naar 0299 – 434 777. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Heeft u een financiële bijdrage nodig om uw kind mee te kunnen laten doen? Dan kunt u een beroep doen op het Jeugdcultuurfonds. Meer informatie kunt u opvragen bij  het klantcontactcentrum van de gemeente Purmerend.