Kinderkoorleden gezocht voor Sprookjesboom de Musical


Sprookjesboom musical Purmerend Purmaryn - scènefoto - rechtenvrijTheater de Purmaryn is op zoek naar 10 kinderen die één dag mee willen spelen in Sprookjesboom de musical: een wonderlijk muziekfeest. Zou jij het leuk vinden om te spelen, zingen en dansen en zou je graag een keertje op willen treden in een echt theater? Meld je dan aan!

De Purmaryn zoekt kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar, met een minimale lengte van 1.20 meter en kledingmaat 122 en maximale lengte van 1.50 meter en een maximale kledingmaat van 152. Je moet beschikbaar zijn op zaterdag 12 december om mee te kunnen spelen.

Wat moeten de kinderen doen?
De rol in het kinderkoor is makkelijk te leren voor kinderen die het niet eng vinden om in de belangstelling te staan. De kinderen die geselecteerd zijn, krijgen materiaal (filmpjes en een liedje) thuisgestuurd door Efteling Theaterproducties, zodat zij thuis goed kunnen oefenen. Op de speeldag zelf ontvangen we alle spelende kinderen graag in de ochtend en nemen we nogmaals alles door. Daarna krijgt iedereen zijn kostuum aan en is het tijd om echt het podium op te gaan!

Er zijn twee voorstellingen op één dag en je mag ze allebei meespelen. Je moet dus wel de hele dag beschikbaar zijn.

Aanmelden
Ga naar www.depurmaryn.nl, download het inschrijfformulier en stuur dit naar info@depurmaryn.nl of geef het af aan de kassa. Je inschrijfformulier moet vóór zaterdag 21 november binnen zijn. Uiterlijk zaterdag 28 november maken wij de selectie bekend.
Alle kinderen die meespelen krijgen één toegangskaartje voor één van de voorstellingen, zodat een familielid naar de voorstelling kan komen kijken.