Kies Middenbeemster als allermooiste dorp van Nederland!


Breng je stem uit op Middenbeemster! Middenbeemster maakt kans om het Allermooiste dorp van Nederland te worden. Maar dan moet er wel op gestemd worden. De ANWB heeft veertig dorpen geselecteerd en tot 31 maart 2020 kan iedereen stemmen (en liefst  de voorkeur aan Middenbeemster geven). Alle stemmers maken kans op mooie prijzen vanuit de ANWB.

Middenbeemster een van de parels van Nederland

Nederland telt honderden dorpen…. En daar zitten pareltjes tussen. Plaatsen waar je op een historisch marktplein kunt zitten of op een lommerrijk terras van het dorpscafé, omarmd door kleinschalige gezelligheid. Dorpen waar je je waant in een andere eeuw of juist in de toekomst. Volgens de ANWB is Middenbeemster, gelegen in Werelderfgoed Droogmakerij de Beemster, ook een van deze parels!

Bekendmaking

Wat de mooiste vijf dorpen van Nederland zijn, wordt in september bekend gemaakt. Door deANWB worden fiets- en wandelroutes ontwikkeld die langs deze dorpen gaan, zodat iedereen ze tijdens een lekker tochtje kan ontdekken. In september verschijnt ook een boek waarin de vijftig mooiste Nederlandse dorpen worden beschreven. Genoeg om naar uit te kijken dus stem op Middenbeemster!