Kids Bootcamp in Spurd-Leeghwaterbad


KidsBootcamp in Leeghwaterbad PurmerendDe eerste vrijdag na de voorjaarsvakantie start in het zwembad in Purmerend voor jongens en meiden vanaf ongeveer acht tot dertien jaar de Kids Bootcamp.

Elke vrijdagmiddag een uur sportieve uitdagingen om te komen tot betere conditie en meer kracht. Gezonde competitie in de vorm van wedstrijdjes zijn onderdeel van het programma. Wie de uitdagingen doorstaat mag zich met recht een echte bikkel noemen. Bij de training staat samen plezier hebben voorop.

Vanaf vrijdag 11 maart stuwen Ritcho, Kevin, Ben en Tijmen van Spurd-Leeghwaterbad de energie van de jonge deelnemers naar het speels ontwikkelen van meer conditie en kracht. De activiteiten van de Kids Bootcamp zijn vooral in het recreatiebad, maar bij geschikt weer zijn er ook een aantal activiteiten met gebruik van bijvoorbeeld autobanden, gewichtjes en gevulde jerrycans op de speelweide bij het Leeghwaterbad. In het zwemwater gaan de bikkels in spé samen onder deskundige begeleiding aan de slag met materialen zoals kunststof boomstronken, elastiek, touwen, ballen en drijvende materialen om sportief te groeien. Het resultaat van de Kids Bootcamp bestaat uit tevreden, lekker uitgeputte en geïnspireerde jonge sporters.
De Kids Bootcamp is er elke vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur, behalve in vakanties. Twaalf keer meedoen kost € 52,50; de twaalf trainingen moeten binnen veertien weken zijn gedaan. Losse trainingslessen zijn niet mogelijk.

Voor nadere informatie over en inschrijving voor de Kids Bootcamp gaat men naar de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad. Alleen ouders en verzorgers kunnen de inschrijving doen. Inschrijven kan elke dag, op de dag van de les graag een half uur voor aanvang van de training. Wie nog geen toegangspas voor het Spurd-Leeghwaterbad heeft is verplicht deze te kopen. De toegangspas kost € 3,50 plus € 5,00 borg.