Kerstworkshops bij Cultuurhuis Wherelant


kerstworkshop-in-cultuurhuis-wherelantIn het weekend van 10 en 11 december vindt het laatste workshopweekend van dit jaar plaats bij Cultuurhuis Wherelant. In dit weekend zijn er diverse workshops met een kerstthema.  Zo kunt u zich opgeven voor het maken van een tafellaken of loper in kerstsfeer. Of van natuurlijke materialen en ‘restafval’ een bijzonder kerststuk maken. 

Workshop (Kerst) tafellaken bedrukken

Op zondag 11 december van 10.00-16.00 uur kunt u onder leiding van Annemarie Vink experimenteren met druktechnieken op textiel. Op eenvoudige wijze maakt u zelf stempels en sjablonen van verschillende materialen.  Hiermee  bedrukt u een tafellaken of een loper van ongebleekte katoen of uw eigen stof. U kunt bijvoorbeeld experimenteren met een ‘herhaalpatroon’ in één kleur, maar ook heel speels en improviserend, veelkleurig en zonder plan te werk gaan. In alle gevallen gaat u vast en zeker met een mooi maar vooral uniek tafellaken of tafelloper naar huis.
Workshop Kunstig Kerststuk!

Docent Natascha Meijer weet op verassende wijze dingen te creëren uit materiaal waar een ander geen waarde meer in ziet. Op zondagmiddag van 13.00-16.00 uur  kunt u een bijzonder kerststuk maken met restafval, restgroen, takken, hout, verf, glitter, lint, petflessen en meer.  Denk aan de geur van dennentakken en lange tafels vól materiaal om een eigen Kunstig Kerststuk te maken, anders dan anders!

 

Inschrijven of meer informatie?

Wilt u schilderen, boetseren of werken met speksteen? Ook deze workshops worden aangeboden tijden dit workshopweekend. Voor inschrijven of meer informatie kijkt u op de website www.wherelant.nl of neem telefonisch contact op via nummer (0299) 434 777.  U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.