Kerstvieringen Protestante Gemeente Purmerend


Op 24 december is er de Kerstnachtdienst van de protestante gemeente in de Taborkerk in Purmerend. Op kerstmorgen 25 december is de Kerstdienst.

God spreekt jouw taal is het thema voor de Kerstnachtviering bij de Protestantse Gemeente in de Taborkerk, Maasstraat 2. Die viering begint om 21.00 uur. Ze lezen het Geboorteverhaal,   en er worden kerstliederen gezongen. Voorganger is ds. Gerard Nieuwburg.

Er wordt gemusiceerd met verschillende instrumenten  en het kerkkoor Cantamo zingt o.l.v. Peter Wagenaar. De Taborkerk is te vinden aan de Maasstraat 2 in Purmerend.

 

Kerstmorgen 25 december – Het Hoogfeest van Kerst begint om 10.00 uur in Taborkerk, Maasstraat 2, maar vanaf 9.30 uur is er samenzang van bekende kerstliederen. Het zal een feestelijke viering zijn, met kinderprogramma. Voorganger is ds. Aty van Noort en het koor Cantamo onder leiding van Peter Wagenaar zingt de sterren van de hemel.

Op 1 januari 2017 (zondag) begint de kerkdienst in de Taborkerk om 11.00 uur . Na afloop is er koffie met oliebollen en knijpertjes.