Kerstconcert in het prachtig gerenoveerde Taborcentrum


groot-orkest-harmonie-crescendoOp zondagmiddag 18 december geven het Purmerends Gemengd Koor en Harmonie Crescendo een  kerstconcert in het prachtig gerenoveerde Taborcentrum.

De ensembles kennen elkaar goed, door succesvolle gezamenlijke concerten in het verleden. Ditmaal zijn de muzikale krachten gebundeld voor het uitvoeren van een sfeervol Kerstconcert, waarin stemmige werken worden afgewisseld met stukken van een lichtere toets.  Kortom, een mooie gelegenheid om in kerstsfeer te komen. Kom luisteren op zondag 18 december 2016, 15.00 uur (zaal open 14.30 uur).

Locatie : Taborcentrum (voorheen Taborkerk), Van Goor Hinloopenstraat, Purmerend

Entree:  volwassenen 12 euro. Kinderen tot 18 jaar  6 euro. Kaarten aan de zaal of via secretaris@pgkpurmerend.nl  of kaarten@crescendo-purmerend.nl of tel. 0228-850122.

purmerends-gemend-koor

Zowel het koor als het orkest zijn al lange tijd actief in het culturele leven in Purmerend. Het Purmerends Gemengd Koor, onder leiding  van Otto de Jong, staat bekend  om haar mooie uitvoering van klassieke werken, oratoria, missen en liederen. Harmonie Crescendo, onder leiding van Wim Klaver,  is een veelzijdig orkest dat op hoog niveau zowel klassieke werken als pop-, jazz- , film- en musical muziek brengt. Interesse om mee te zingen of te musiceren? Kom eens een keertje langs op een van onze repetities. U bent van harte welkom. Op onze websites vindt u meer informatie: www.pgkpurmerend.nl  en www.crescendo-purmerend.nl