Kerst in het Leeghwaterpark 2016


dsc06775Kerst in het Leeghwaterpark, hét kerstevenement van Purmerend & Omstreken was vorig jaar een enorm succes met circa 25.000 bezoekers. Dit jaar is er gelukkig weer een nieuwe editie. De verwachtingen zijn hooggespannen!
Het motto van de organisatoren is: “Niemand moet met kerst alleen zijn!” Neem dus iedereen mee want er is weer genoeg te beleven op het kerstpark. Vaders en Moeders, Oma’s en Opa’s, Kinderen, Oom en Tante, Broers en zussen, de buurman het maakt niet uit en een ieder, zowel jong als oud is van harte welkom op ons Kerstevenement.

Net als vorig jaar ontbreekt de schaatsbaan niet. Naast de schaatsbaan zijn er weer verlichte bomen, vuurkorven, sneeuwkanonnen en een grotere kerstmarkt, horeca voor een heerlijke glühwein en andere versnaperingen en een ruime keuze uit vele nationale en internationale lekkernijen. En het eindigt met een mooie vuurwerkshow.

De openingstijden zijn van:

• Vrijdag 16 december: 16.00-23.00
• zaterdag 17 december: 16.00-23.00
• zondag 18 december: 14.00-21.00

Vorig jaar was de eerste editie van het Kerstpark in Purmerend. Geïnspireerd door de film Home Alone wilden de jonge initiatiefnemers van het Da Vinci College dat niemand in Purmerend eenzaam is tijdens de kerstperiode. De bijzondere sfeer van het kerstpark brengt mensen bij elkaar en laat hen samen genieten van het kerstgevoel. Juana, Rhody en Arianne hebben met medewerking van Spurd de organisatie van het kerstpark in enkele maanden rond gekregen. Het was een immens succes.

Wil je bijdragen aan Kerst in het Leegwaterpark 2016 of wil je met een marktkraam staan? Stuur een mailtje naar info@kerstinhetleeghwaterpark.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vind je het leuk om reclame te maken op ons park in de vorm van sponsoring in welke vorm dan ook, laat het ons weten via bovenstaand email-adres.

Spurd stelt het terrein rondom het zwembad wederom beschikbaar en zullen alle zeilen bijzetten om het Kerstevenement tot een succes te maken. Ter afsluiting van het 10-jarig jubileum zal Spurd dit jaar wederom een vuurwerkshow aanbieden.