Kennismaken met Badminton


Badmintonvereniging Bavio uit Purmerend bestaat dit seizoen 50 jaar. Om dit te vieren organiseert Bavio behalve voor haar leden ook activiteiten voor kinderen in Purmerend. Zo kunnen kinderen vanaf 7 jaar vanaf maandag 3 februari kennismaken met badminton en ervaren dat het misschien wel een sport is die bij hen past.

Tijdens de kennismakingscursus leren de kinderen in 8 weken de basis van het badminton. Welke slagen er zijn maar ook het voetenwerk is belangrijk. Na deze cursus hebben ze een mooie basis gelegd voor een potje badminton tijdens de vakantie maar wie weet vinden ze het wel zo leuk dat ze doorgaan met badminton!

Waarom badminton?

  • Het is goed voor je reactievermogen
  • Je traint al je spieren
  • Het is goed voor je conditie
  • Het is leuk en nog gezellig ook!

De trainingenreeks start op maandag 3 februari van 19:00-20:00 uur in sporthal De Vaart in Purmerend. Het zijn 7 badmintontrainingen met een afsluitend toernooi in de 8ste week.

Voor meer informatie en/of aanmelden mail: info@bavio.nl of kom vrijblijvend langs op maandagavond in De Vaart  Koggenland 88 te Purmerend. Kosten van de 8 weken inclusief toernooi zijn € 15,–.