Kaartverkoop Theater op Locatie Reuring Festival 2017 gestart


Het Reuring Festival presenteert Theater op Locatie: Abdelhadi Baaddi in een busje vanuit het Leeghwaterpark, Asterions Hus op Kop West in Weidevenne, Ekaterina Levental in de trouwzaal bij het Purmerends museum en Nhung Dam in Boekhandel Het Leesteken. De kaartverkoop is gestart.

Rijd mee met Abdelhadi Baaddi in zijn busje vanuit het Leeghwaterpark en verplaats je in Abdelhadi en zijn vader, in hun verschillen en in hun overeenkomsten;
Bekijk de moderne versie van Romeo & Juliet door het Deense bewegingstheater Asterions Hus op Kop West in Weidevenne;
Luister naar het bijzondere en persoonlijke verhaal over de weg die zangeres en harpiste Ekaterina Levental als tiener aflegde met haar familie op de vlucht vanuit de voormalige Sovjet-Unie, geïllustreerd door prachtige muziek, in de trouwzaal bij het Purmerends Museum;
Theatermaakster en schrijfster Nhung Dam neemt je in Boekhandel Het Leesteken mee in de persoonlijke vragen die ze stelt, over de keuzes die eenieder maakt in zijn of haar leven.
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op reuring.com. Kaarten zijn eveneens te koop bij alle Primera Winkels in Nederland.