Juridisch spreekuur in Bibliotheek Purmerend


juridisch spreekuur tijdens repair cafe purmerendMet een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is vaak een hele stap. Om mensen met juridische vragen op een laagdrempelige manier toch goed te kunnen helpen is er met ingang van dinsdag 12 april een gratis juridisch inloopspreekuur in de Bibliotheek Purmerend.

Er zijn vele soorten juridische problemen; conflicten op het werk, ontslag of problemen met een uitkering. Iemand die een huis koopt kan te maken krijgen met verborgen gebreken. Denk aan schade na een verkeers- of bedrijfsongeval, een echtscheiding of een geschil met de buren.

Voor advies over deze en andere juridische zaken is er vanaf de tweede dinsdag van april een gratis juridisch spreekuur in Bibliotheek. Iedere dinsdagmiddag tussen 13.00 – 15.00 uur is er de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen bij een ervaren advocaat van Spuistraat10 Advocaten. Daar krijgt men een deskundig advies waarmee vrijblijvend en snel inzicht wordt geven in de mogelijkheden, kosten en baten van een rechtsgang.

Aanmelden is niet nodig maar wie dat wil kan een afspraak maken voor het inloopspreekuur. Via e-mail: info@spuistraat10.nl of telefoon: 020-520 5100.

Het adres van de Bibliotheek is Waterlandlaan 40 te Purmerend. Meer diensten en activiteiten van de Bibliotheek op www.bibliotheekwaterland.nl.