Journalistiek (muziek)theater Gehring & Ketelaars: SEXIETY


SEXIETY was de meest besproken Oerolhit van afgelopen zomer en toert nu langs de theaters. Hoe houd je seksueel verlangen brandend in een langdurige relatie? Waar komen onze ideeën vandaan over hoe we ons seksueel horen te gedragen? Gehring & Ketelaars onderzoekt seksualiteit, samen met journalist en programmamaker Gian van Grunsven. In theater De Verbeelding.

 

Seks: we doen het (bijna) allemaal. Maar we weten nauwelijks hoe we erover moeten communiceren. In SEXIETY word je opgenomen in een mini-maatschappij waar onderzocht wordt wat seksualiteit is én kan zijn. Een kruisbestuiving tussen theater en journalistiek, fictie en non-fictie.

De twee theatermakers, de journalist en een trompettist delen nieuwe inzichten, vallen over oude patronen, boksen met de heersende normen en schamen zich rot. En bovenal: ze verlangen. Maar naar wat precies?

Zondag 9 april 15.00 uur in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend.

Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro).

Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.


De Volkskrant:**** In de categorie sekstheater is dit een van de bravere voorstellingen, overigens met mooie livemuziek van trompettist Mark Nieuwenhuis. Taboes worden in Sexiety niet doorbroken. Eigenlijk is dat best bijzonder.

Theaterkrant: **** “Een erg onderhoudende, prikkelende en verrassende theatrale conference.”

SCÈNE:**** “Sexiety reikt nieuwe inzichten aan op een verfrissende én theatraal interessante manier.”

www.gehringenketelaars.nl