Jongerenvoorstelling Wie jij dan wel niet bent in Theater De Verbeelding


Zaterdag 28 november staat de vrolijk chaotische jongerenvoorstelling Wie jij dan wel niet bent in Theater De Verbeelding.

We zijn aanwezig bij de landelijke Theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlandse volk: Wie ben ik? Sosha Duysker, bekend als presentator van televisieprogramma’s Het Klokhuis en De Buitendienst, heet ons welkom. In de hoek staat een serieuze beveiliger. De bloemen staan klaar en de blauwe loper ligt uit. Maar wat begint als recht-toe-recht-aan-lezing over een Koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen. Amalia is er trouwens niet, maar via voice-overs en haar op groot scherm geprojecteerde socialmedia-account is ze volop aanwezig. Maar antwoord geven op de vraag ‘Wie ben ik?’ vindt ze ‘ziek moeilijk’. En dus vraagt ze hulp aan het publiek.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 8,50 euro voor kinderen tot 13 jaar, volwassenen € 11,50, incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl Reserveren is alleen mogelijk via reserveer@theaterdeverbeelding.nl Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.