Jane Austen minicursus op zondagmiddag in de Bibliotheek


Jane Austen minicursus op zondagmiddag in de BibliotheekAltijd al meer willen weten over de Engelse schrijfster Jane Austen en haar zes beroemde werken? Volg dan de cursus ‘Jane Austens leven en werk’ van Bibliotheek Waterland in Purmerend.

Austen Tales verzorgt lezingen en presentaties over de Engelse schrijfster Jane Austen en zij starten op zondagmiddag 1 november met 3-delige minicursus Jane Austen in de Bibliotheek Purmerend.

Het programma van de cursus is als volgt; Op zondag 1 november: Biografie van Jane Austen, het leven in 1800, de literaire betekenis van haar werk. Zondag 15 november: Pride and Prejudice, Mansfield Park, Emma en Tea Cup Competition. En op zondag 29 november: Sense en Sensibility, Persuasion, Northanger Abbey en de Jane Austen quiz.

De cursus Jane Austens leven en werk start op zondag 1 november is van 13.30 – 15.30 uur in de Bibliotheek Waterlandlaan 40 te Purmerend. Kosten € 45,00 voor drie bijeenkomsten. Aanmelden in de Bibliotheek of via www.bibliotheekwaterland.nl