Intriges, roddel en achterklap bij theatervoorstelling Rondom Ria


Op 12, 13 en 14 april vindt in Cultuurhuis Wherelant de theatervoorstelling ‘Rondom Ria’ plaats. Het stuk wordt gespeeld door de acteurs van Theaterproductiegroep Wherelant, die wekelijks repeteren op de Van IJsendijkstraat. Na een intensieve voorbereiding kan het publiek komen genieten van het wel en wee van een theaterfamilie, tegen wil en dank.

Volg Ria op de Wallen
We volgen de artiesten en medewerkers van het variété-programma ‘Rondom Ria’ in een klein theater op de Wallen in Amsterdam. Het zijn onzekere tijden; komt er nog wel genoeg publiek? Wie wordt er vervangen en is afgedankt? Kan het theater het hoofd boven water houden? U krijgt een kijkje achter de schermen van de showbizz waar niets is wat het lijkt. Met uw neus bovenop de intriges, roddel en achterklap belooft ‘Rondom Ria’ een spannende voorstelling te worden.

Reserveren kaarten
Kaarten à € 7,- (inclusief drankje) kunnen worden gereserveerd door een e-mail te sturen naar info@wherelant.nl. Vanaf een half uur voor aanvang kunt u de kaarten aan de kassa betalen (pin of contant). De voorstelling wordt gegeven in de theaterzaal van Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Data en tijden voorstelling
12 april om 20.30 uur: try-out
13 april om 20.30 uur: première
14 april om 15.00 uur: matinee

Geïnspireerd?
Bent u geïnspireerd na het zien van de voorstelling of lijkt het u ook leuk om toneel te spelen? Doe dan mee met de starterscursus theater bij Cultuurhuis Wherelant. Vanaf woensdag 8 mei 2019 begint een reeks van 10 lessen, waarin u kunt ontdekken of toneelspelen iets voor u is. De lessen worden gegeven door Marianne van Zeijlen, docerend theatermaker en o.a. regisseur van de theaterproductiegroep van Wherelant. Aanmelden kan via www.wherelant.nl bij het cursusaanbod.