Instant Love: hemelse muziek met vette rafelranden


Verleden jaar stonden Via Berlin en Cello Octet Amsterdam in De Verbeelding met beide een indrukwekkende voorstelling. Zaterdag 2 maart staan zij samen op het podium met Instant Love. Het verhaal van Grace, die door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in wordt gelokt. Fotograaf: Nichon Glerum.

 

Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor maar uiteindelijk loopt ze in de val van deze meedogenloze bedrieger. Instant Love laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken. Harald Austbø schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe composities voor het cello octet.

Haarlems Dagblad: “Rauw en poëtisch. Muzikaal spannend, verrassend in vormgeving, aangrijpende thematiek. Sterk gestileerde voorstelling die laat zien hoe kwetsbaar mensen kunnen zijn.”

Na afloop is er in de zaal een nagesprek met de makers.

Tekst: Ko van den Bosch Regie: Ria Marks Muziek en spel: Dagmar Slagmolen, Harald Austbø en Octet.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 15 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13 euro), inclusief reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.